K.T. George Bernard Shaw

1944 - 2019

Het nieuwe jaar is ondertussen alweer bijna een maand bezig. Wij wensen de bezoekers van deze site een gezond en gelukkig 2013 toe.


Wij blikken tevreden terug op 2012: in het voorjaar brachten we de gesmaakte Gentse komedie "Boven Gent rijst", en in het najaar werden we door ons publiek bejubeld om het beklijvend stuk "Toen ze erin vlogen".
Lang hebben we na die laatste productie niet stilgezeten, want ondertussen zijn we van start gegaan met de repetities voor de voorjaarsproductie. We gaan deze keer de Franse toer op met "De mandarijntjeskamer" van Robert Thomas. Voor deze productie werken opnieuw samen met praatcafé 't Spoorke, waar de opvoeringen zullen plaatsvinden. Werner Van Hulle, die in de afgelopen productie meewerkte achter de schermen, verzorgt de regie. Dat betekent niet dat huisregisseur Noël Callebaut op zijn lauweren gaat rusten, hij is in dit stuk immers te zien als speler. Naast hem staan maar liefst negen andere Shawers op scène. Dat belooft alvast! De voorstellingen zullen plaatsvinden eind april en begin mei. Meer informatie is te vinden via het submenu "agenda".

Contact

 

Volgende productie


"Sonja!"

 

Auteur: Yves Caspar

Regie: Muriel Milleville

 

vrijdag 13/03 - 20u

zaterdag 14/03 - 20u

zondag 15/03 - 15u

vrijdag 20/03 - 20u

zaterdag 21/03 - 20u

 

 

De Werkplaats

Kliniekstraat 102
Gentbrugge

 

Toegang: 10€ © K.T. George Bernard Shaw - 2013