K.T. George Bernard Shaw

1944 - 2020

De zomervakantie is alweer voorbij, maar niet getreurd; voor ons betekent dat dat we er volledig invliegen voor onze najaarsproductie, “Les liaisons dangereuses”, een bewerking van de brievenroman van de Laclos, door onze eigen Noël Callebaut.

Het belooft een schitterende productie te worden, nog nooit eerder vertoond! U vindt alle informatie terug onder “agenda”.

Het bestuur heeft in tussentijd niet stilgezeten. Palmer Vandevelde nam na 20 jaar voorzitterschap per 1 juli afscheid van het bestuur van de Koninklijke Toneelvereniging George Bernard Shaw. Hij gaat de geschiedenis in als een grote voorzitter die van Shaw een professionele, goed draaiende vereniging maakte. Wij zijn hem dankbaarder dan we in woorden kunnen uitdrukken en hopen dat hij als erevoorziter nog vele jaren zal kunnen genieten van de producties en initiatieven van onze vereniging.

Ten gevolge van het ontslag van Palmer Vandevelde, en ook het afscheid van ondervoorzitter Claudine Van Haute enkele maanden geleden, is de taakverdeling binnen het bestuur herzien. Het bestuur ziet er nu als volgt uit:
Voorzitter: Paul Waeterschoot
Ondervoorzitter: Noël Callebaut
Secretaris: Veerle Waeterschoot
Penningmeester: Willy Van Heeschvelde
IT-medewerker: Nico Cousaert
Bestuurslid: Carine Beeckman
Bestuurslid: Evelien Bullaert

Wij brengen u ook reeds op de hoogte van ons eerstvolgende project na de najaarsproductie. In mei treden we op tijdens de Tinnekes en Boerkesfeesten in Gentbrugge met het stuk “Het geheime leven van Henri en Alice”. Hiervoor werken we samen met praatcafé ’t Spoorke, dat mee instaat voor de organisatie en de locatie is waar de voorstellingen zullen plaatsvinden. Meer informatie over deze productie zal u op deze website kunnen aantreffen vanaf januari. 

Wij hopen u in november te kunnen verwelkomen op één van de voorstellingen van “Les liaisons dangereuses”. Opgelet: wegens expliciet seksueel taalgebruik achten wij dit stuk niet geschikt voor toeschouwers jonger dan 16 jaar.

Contact

  © K.T. George Bernard Shaw - 2013