K.T. George Bernard Shaw

1944 - 2020

2010

De voorstellingen van Les liaisons dangereuses zijn achter de rug. Voor spelers en medewerkers was het een onvergetelijke ervaring en de reacties van het publiek waren zeer enthousiast. Met spijt in het hart nemen we afscheid van deze prachtige productie. Nu nemen we eerst een paar maanden rust, en dan is het uitkijken naar het stuk dat we brengen in juni 2011 tijdens de Tinnekes en Boerkesfeesten in Gentbrugge. Dan staat de komedie "Het geheime leven van Henry en Alice" op het programma. 
Wij wensen ons publiek van harte te bedanken voor hun trouwe aanwezigheid!

Nog twee dagen voor de start van de voorstellingen van Les liaisons dangereuses. De cast en medewerkers zijn er helemaal klaar voor! We laten u meegenieten van een aantal repetitiefoto's. Reserveren is nog steeds mogelijk via de knop "agenda".

De zomervakantie is alweer voorbij, maar niet getreurd; voor ons betekent dat dat we er volledig invliegen voor onze najaarsproductie, “Les liaisons dangereuses”, een bewerking van de brievenroman van de Laclos, door onze eigen Noël Callebaut.

Read more: 5 september

Gisteren hielden we het jaarlijkse etentje van de KT GB Shaw. Daar werd nog maar eens bevestigd dat Shaw in de eerste plaats een groep vrienden is. De sfeer en de gezelligheid waren op en top! 

Read more: 1 mei

De voorstellingen van "Het bed van A tot Z" zitten erop. Wij vonden het zelf een zeer geslaagde productie en hopen dat ons publiek ervan genoten heeft. Nu zijn we toe aan wat rust, maar daarna schiet onze regisseur Noël Callebaut uit de startblokken. Hij zal namelijk een eigen bewerking maken van "Les liaisons dangereuses", het stuk dat we brengen in het najaar. Dat belooft!

Contact

  © K.T. George Bernard Shaw - 2013