K.T. George Bernard Shaw

1944 - 2019

2009

De voorstellingen zijn al bijna twee weken achter de rug en we wachten vol spanning op het juryverslag. De reacties van het publiek waren alvast heel enthousiast. Wij nemen nu even wat rust, maar niet voor lang. In januari schieten we immers opnieuw uit de startblokken voor onze lenteproductie "Het bed van A tot Z", waarover u spoedig meer informatie zal aantreffen onder "agenda".

Nog een week hard zwoegen en dan gaat "In wankel evenwicht" in première. De regisseur en de spelers kijken er enorm naar uit. Maar ondertussen denken we ook al aan de toekomst en hebben we zowel voor het voorjaar als het najaar een stuk gekozen. In het voorjaar brengen we een vrolijke komedie: "Het bed van A tot Z" van Lode Pools. In het najaar staat de schitterende klassieker "Les Liaisons Dangereuses" van Christopher Hampton op het programma. Hou onze website in de gaten voor alle informatie!

De vereniging heeft zich ingeschreven als kandidaat om met "In wankel evenwicht" deel te nemen aan de tiende editie van het Gents amateurtheaterfestival, dat zal plaatsvinden in september 2010. Eén van de voorstellingen zal worden bijgewoond door een selectiecomité, dat later zal bepalen of we mogen deelnemen aan het festival.

De première komt dichterbij en de spanning stijgt. We geven u alvast een kleine impressie met volgende repetitiefoto's:

 

De kaartenverkoop loopt vlot. Reserveer tijdig uw kaarten!

Contact

 

Volgende productie


"Hoe te overleven in de stad?"

 

Auteur: William Thomas

Regie: Noël Callebaut

 

vrijdag 15/03 - volzet

zaterdag 16/03 - 20u

zondag 17/03 - volzet

vrijdag 22/03 - volzet

zaterdag 23/03 - volzet

 

De Werkplaats

Kliniekstraat 102
Gentbrugge

 

Toegang: 10€

Inhoud

Login Form © K.T. George Bernard Shaw - 2013